SECRETUL VIEȚII - CARTEA CARE TE ÎNVAȚĂ SĂ ÎNVINGI DUREREA PRIN IUBIREA CARE SE AFLĂ ÎN TINE

Descoperă Iubirea de sine prin durerea pe care o porți cu tine

Drumul meu prin Durere către Iubirea de Sine

Toți avem același punct de plecare în viață, să-i spunem momentul zero. Intrăm în viață în scutece, suntem învățați, disciplinați de părinții noștri. Unii din noi  am fost învățați că trebuie să fim puternici, indiferent de situație. Unii din noi am fost învățați că nu trebuie să eșuăm, că este un semn de slăbiciune.

Viața mea, ca și a ta, a fost plină de încercări. Multe victorii, multe eșecuri, foarte multe eșecuri.  Eșecurile s-au transformat cu timpul în dezamăgiri, apoi în frustrări și în durere.  Nu am devenit avocat cum și-au dorit părinții mei. Simțeam dezamăgirea în ochii părinților mei. Simțeam eșecul. Era dureros. 

Așa că mi-am luat un job stabil la stat. Părinții acum erau mândri de mine, le povesteau prietenilor și colegilor ce mândri sunt de Andrei. În sfârșit reușisem să-mi mulțumesc părinții, să-i fac să fie mândri de mine.  Dar eu nu eram fericit, simțeam o durere imensă în suflet. Nu era decizia mea de-a lua acel job stabil, era dorința părinților mei. 

Am realizat atunci că trăiam să-i mulțumesc pe alții, iar eu ajunsesem să mă simt nefericit. Totul până într-o zi. Mi-am luat inima în dinți, m-am înscris la Psihologie, am absolvit, am făcut cursuri de formare, am citit zeci de cărți, am început să-mi dau credit mie, să mă educ, să mă ascult.  Asta mi-a schimbat viața complet.

Și tot ce am învățat în toți acei ani de durere, tot ce am învățat prin suferința mea, prin educația mea, am pus în cartea „Adevăratul Secret al Vieții se află în Tine.” Am refuzat să-i mai mulțumesc pe alții și am început să mă ascult pe mine, să mă iubesc pe mine. Și este un sentiment care nu poate fi descris în cuvinte.

Am descoperit în mine resurse pe care nu știam că le am, o putere care poate învinge orice, o iubirea ce poate vindeca orice durere.

Secretul vieții este o colecție de 21 de concepte ce m-au ajutat să depășesc durerea prin iubire. Sunt dovada că se poate. Poți și tu!

 

Ce înveți din Cartea Adevăratul Secret Al Vieții se Află în Tine

Vei învăța să nu te mai dai bătut, niciodată.
Vei depăși rolul de victimă și vei îmbrățișa rolul de învingător.

Să înveți pattern-urile ce tot apar când greșești, să înțelegi că nu sunt doar coinicidențe, ci lecții de viață..

Călătoria de la Zero la Erou
Vei învăța să o iei mereu de la început, conștientizând că greșelile sunt experiențe prin care crești ca om..

Să te iubești și să te accepți așa cum ești. Doar acceptându-te așa cum ești, vei putea îmbrățișa schimbarea.

NU MERITAI DUREREA PRIN CARE AI TRECUT ÎN VIAȚĂ

N-ai meritat nimic din durerea prin care ai trecut în viața ta.

Dar din durere se naște o putere nemărginită. Ai obosit să ai putere în fața altora. Ai încercat să dai un sens durerii. Dar durerea n-are sens. Ea te-a dereglat. De tine depinde acum să te oprești din această căutare continuă. Și aici, acum începe iubirea adevărată. Și din acea iubire vei găsi puterea. Ai supraviețuit până acum prin iubirea pe care o porți în tine. 

Fa asta pentru că am trecut prin multe.  Nu te-aș fi înțeles dacă n-aș fi trecut și eu prin lucruri asemănătoare.

Dar îți mai spun ceva. 

Pentru că am trecut prin asta, am putere și de asta pot atinge 200.000 de mii de oameni lunar. Pot atinge oamenii doar prin cuvinte.

Am trecut prin locuri foarte adânci și întunecate și de asta știu cum te ajut să te ridici. Te sprijin să te ridici și să ai curajul să treci prin frica de a fi tu însuți.

Ai tine ceva, acel ceva.  Acel ceva se poate naște în tine acum.  

Se naște în tine Iubirea de a fi Tu însuți.

Acum alege să te iubești pe tine, necondiționat.

Dar stai un moment, odată ce ești aici, ai decis deja. Doar că ai așteptat momentul potrivit să strălucești.

Ce conține Cartea Adevăratul Secret al Vieții se află în Tine

Pilde ce te vor învăța să nu te mai dai bătut. Niciodată
Tehnici de a Înlătura Suferința
Metode de Iertare și de Iubire De Sine

Cine sunt eu

Numele meu este Andrei. 

Sunt autor, consilier dezvoltare personală, psiholog, psihoterapeut cognitiv-comportamental (formare).

Sunt pasionat de psihologie și schimbarea oamenilor prin motivație.

De 7 ani de zile sunt autorul a zeci de articole de psihologie, printre puținii autori români ce au îndrăznit să scrie o carte de psihologie cu elemente de budism – Legile Vieții.

Sunt fondatorul paginii Jurnalul unui Psihoterapeut, o comunitate formată din peste 12.000 de oameni, dornici să-și vindece rănile trecutului și să-și construiască viața la care visează.

Misiunea mea personală este de a schimba cât mai multe destine în bine prin scris, căci cuvintele potrivite sunt terapie.

Detalii Despre Carte

Pagini de Conținut
Exerciții Practice de a Calma Suferința Mentală
Metode Practice de Iertare și Iubire De Sine

Testimoniale

„Am avut ocazia să citesc această carte în premieră și sunt recunoscătoare pentru asta. Andrei a reușit să mă facă să conștientizez că am nevoie să mă opresc din rutina mea zilnică care nu era decât o metodă de autodistrugere. Cartea te ajută foarte mult prin exemple concrete și exerciții.”


Andreea b.
Operator Call Center
„Am citit cartea într-un timp foarte scurt, am savurat fiecare pagină în parte. Am aflat că nu sunt un super erou, și că energia mea este limitată și o gestionam necorespunzător. Am învățat să mă accept așa cum sunt și să am pretenții omenești de la mine”
Cristina t.
Asistentă Medicală
”Am citit cartea și m-am oprit imediat din rutina mea zilnică, care era compusă doar din muncă, muncă și muncă. Andrei a reușit să mă facă să realizez că viața e mai mult de atât, înseamnă și familie, și relaxare și timp pentru mine.”
marius a.
Freelancer
”După atâția ani de muncă realizez citind această carte faptul că m-am îngropat în termene, ore peste program, probleme de zi cu zi și am uitat de ceva esențial ... de mine. Am uitat să mă bucur de mine și de compania mea.”
luminita p..
Manager