Lenea e pentru cei slabi, eu sunt mereu trezit dis-de-dimineata, cand altii abia se spala pe ochi, eu deja am baut cafeaua si mi-am facut planul pentru acea zi, they ain`t got sh*t on me!
Am cafea espresso cu lapte condensat de 12% si am o relatie foarte bine cu mine insumi.
Imediat dupa ce imi beau cafeaua, iau un shot de L-carnitine 3000 si incep exercitiile zilnice, dupa ce tin intermitent fasting, apoi mananc ketogenic, e reteta perfecta pentru a fi minte-trup-suflet in echilibru.

Sunt boss de boss, si cei de la firma Bosch,au facut pentru mine o bormasina speciala numita Bosch de Bosch, lumea-i a mea. 🙂

Nu au fost putine ocaziile in care am manuit foarte bine cuvintele si am reusit sa atrag femei, mereu reusesc sa scot ce e mai bun dintr-o conversatie astfel incat sa obtin ce vreau. Am o problema insa, de fiecare data cand insa obtin validarea persoanei feminine idealizate insa ma retrag. Ma folosesc des de atuurile mele conversationale si de farmecele mele pentru a intra in pielea femeilor idealizate, ma simt viu, caci ma simt valorizat cand mi se raspunde la flirt, ma simt exaltat, atractiv si dorit, dar ma simt vinovat, caci de multe ori este vorba despre jocuri interzise.

Sau imi placeau uneori femeile care erau ruinate, si-mi placea sa fac pe salvatorul, caci copilul din mine speriat ajuta copii aflati in situatii limita.

Pamflet! Tot ce am scris mai sus nu-mi apartine ca si organizare psihica! Ce am scris mai sus este modul in care vede viata o personalitate ISTERICA.

Mi-a fost dat de multe ori sa intalnesc persoane isterice, de multe ori in randul femeilor, si ca si indiciu ca sa-ti dai seama daca ai dat si tu peste astfel de persoane gandeste-te in felul urmator : acele genuri de persoane care sunt foarte teatrale si care se folosesc de seductie pentru a intra unor barbati in gratii, care fie flirteaza cu ei si apoi dau imediat inapoi cand conversatia devine serioasa, fie au relatii cu barbati care nu le merita, exact acele femei care umbla cu barbati si-ti vine sa spui cand vezi cuplul pe strada : el nu o merita!

Femeile isterice simt ca puterea feminitatii sta in atractia lor sexuala, motiv pentru care pun foarte mare accent pe modul in care arata, si sunt ingrozite de batranete. Mai sunt numite si DRAMA QUEEN!

Conform lui Nancy McWilliams, in Diagnosticul Psihanalitic, persoanele cu structura isterica spre deosebire de cele cu structura narcisica, nu sunt goale in interior si indiferente, ci sunt fermecatoare pentru ceilalti nu pentru atentie pentru a umple golul, ci pentru ca (paradoxal), se tem sa fie respinse.

Acest comportament de cautare a atentiei la isterici are sensul inconstient de reobtine a asigurarii ca sunt acceptati.Pentru ca aceste persoane exprima sentimentele in mod dramatic, tind sa fie apreciati ca jucand teatru, iar afectele lor par a fi superficiale, par ca se prefac la un moment dat, desi ele chiar simt acele lucruri care le dau viata.
Acest tip de comportament oarecum infantil de exprimare foarte teatral, dar fermecator si seductiv pentru altii, apare deoarece in copilarie au fost devalorizati si infantilizati. De multe ori au tendinta de a exprima sentimente oarecum superficiale, caci isi rezerva in acest fel optiunea de a retracta ce au spus, daca constata ulterior ca mediul in care au spus-o nu este unul sigur pentru ei.

De multe ori, acest tip de comportament la cei cu personalitate histrionica, poate fi vindecat la psihoterapeut, are nevoie sa fie incurajat sa dezvolte alte arii la personalitatii sale decat atractivitatea.

Daca te-ai regasit in acest tip de personalitate, sau daca ai persoane cunoscute care au acest tip de personalitate, dandu-ti seama de cele de mai sus, poate vei fi mai intelegator cu tine sau cu ea, si vei trata mai cu tact situatia.

Lasa-mi de veste daca ai cunoscut pe cineva isteric sau daca tu consideri ca ai inclinatii isterice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *