Au fost nenumarate cazuri in care te-a surprins si pe tine faptul ca cineva te-a enervat foarte mult, dintr-un lucru marunt si nu intelegi de unde reactia exagerata.

De cele mai multe ori, aceste reactii impulsive si necontrolate vin din adancul inconstientului tau, si nu sunt o simpla coincidenta.

Cele mai multe intamplari pe care le intalnim la maturitate au radacini adanci in copilaria ta, sunt niste constructii tip reactii care au fost formare in prima copilarie.

Tocmai faptul ca reactiile au fost invatate in prima copilarie au si aceste reactii necontrolate tip tantrum, criza de nervi, deci ai putea sa le numesti copilaresti.

Uneori e greu sa-ti iesi din propria minte si nu-ti dai seama ca ai exagerat in reactie, si nu intelegi de ce ceilalti te acuza ca esti copilaros. Ei bine … chiar esti copilaros, e o reactie construita la o intamplare din copilarie si prin regresie, revii la reactii emotionale invatate de mic la intamplari in viata matura.

Sapa adanc in interiorul fiintei tale de fiecare data cand ai astfel de reactii, incearca sa gasesti numitori comuni la aceste reactii si sa legi piesele de puzzle astfel incat sa-ti formezi o imagine asupra sursei nemultumirii proprii in fata unor intamplari marunte ce-ti starnesc furia asupra celorlalti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *